Ook te beluisteren op Spotify of in de Apple Podcasts App.
Vind je de podcast inspirerend? Laat dan een review achter en (het liefst) ⭐⭐⭐⭐⭐

Volg de sprankeling!

Vanessa is vocal intuitive coach. In haar Zing je Vrij trajecten begeleid ze mensen om via zang, klank en soundhealing een innerlijke reis te maken. Om zo dieper in contact met zichzelf te komen.

In ons gesprek vertelt ze over haar eigen reis naar binnen. Hoe het verbreken van haar relatie terwijl ze zwanger was haar in beweging zette. Hoe ze gedwongen werd tot vertrouwen en overgave. Op welke manier haar spirituele opvoeding hierin geholpen heeft. Dat ze ondanks de enorme pijn toch met liefde het proces met haar ex heeft kunnen doorlopen. Hoe ze zich door onvoorwaardelijke liefde heeft laten leiden in dit enorm pijnlijke proces. En dat het doorleven van dit proces haar nu weer helpt om andere te begeleiden.

Ook hebben we een mooi gesprek over hoe we omgaan met pijn en gevoel. Wat het voor je kan doen als je niet meer vecht tegen emoties. Als je je gevoelens kan vergeven en volledig toe kan staan. Welke verlichting dit kan geven. En hoe je verantwoordelijkheid kan nemen voor je eigen gevoel.

Tenslotte deelt Vanessa over haar kompas in haar leven. Haar motto is: Volg de sprankeling in je hart…

Vanessa is te vinden via haar website, facebook en instagram.

Deel deze podcast: