Ook te beluisteren op Spotify of in de Apple Podcasts App.
Vind je de podcast inspirerend? Laat dan een review achter en (het liefst) ⭐⭐⭐⭐⭐

Van extreme angst naar regie over mijn eigen leven

 Na 15 jaar in verschillende rollen in het bedrijfsleven te hebben gewerkt ben ik mijn passie gaan volgen. In 2012 ben ik mijn eigen coach praktijk gestart. Sinds 2020 heb ik mij gecertificeerd in Human Design; een krachtige tool waarmee ik mijn klanten nog sneller op hun unieke pad kan helpen.

De laatste jaren is het mij duidelijk geworden dat ik met name vrouwen wil empoweren omdat ik geloof dat dat meer balans in de wereld brengt. Met drie dochters, waarvan de oudste op internationale wereldvrouwendag geboren is, voelt het als mijn roeping om, onder andere voor hen, een wereld te creëren waar de talenten en passies van vrouwen volledig tot hun recht kunnen komen.

Naast mijn coachpraktijk waarin ik vrouwen help om met meer fun&ease succesvol te zijn ben ik host van de Ignite Your True Potential Podcast. En sinds dit jaar ben ik organisator en host van the empowerment talks van She Who Leads Herself.

In deze episode gaat Anouk met mij in gesprek voor dit summit: www.shewholeadsherself.nl

 

Deel deze podcast: