Ignite Your True Potential

Kies ervoor om echt jouw potentieel te leven. Ga voor je eigen pad, dat ben je 100% waard. Ja, dat vraagt moed, maar het resultaat is het waard, dat beloof ik.

 

Tijdens een coachingstraject van 3 maanden komen we er samen achter wat voor jou belangrijk is en wat werkt. Het Ignite Your True Potential transformatietraject noem ik het, omdat je gegarandeerd verandering en verbetering gaat ervaren.  Alleen dan kun je op lange termijn keuzes maken waar je gelukkig van wordt.

Zijn de volgende struggles herkenbaar voor je? Dan is het Ignite Your True Potential transformatietraject iets voor jou.

Je hoofd maakt vaak overuren. Wat wil ik eigenlijk? Waar word ik écht blij van?

Piekeren is your middle name. Een noice cancelling koptelefoon voor je brein klinkt heerlijk. Even geen ruis… Hoe fijn zou dat zijn?!

Je weet niet zo goed welke keuzes bij jou passen. Je ziet dat oplossingen werken voor anderen, maar het lijkt bij jou niet aan te sluiten. Hoe kan dat toch?

Onder een deken kruipen klikt als een aantrekkelijke uitweg, maar je weet dat je nergens komt met struisvogelgedrag. Bovendien mag je van jezelf niet klagen. ‘In vergelijking met anderen heb ik toch alles wat ik wil?’

Voor je omgeving ben je een betrouwbare en sterke vrouw. Daardoor praten vrienden graag met jou over hun issues. Maar zélf toegeven dat het even niet zo lekker gaat? Mm… not so much.

Het lijkt alsof je hart op slot zit. Je wilt wel meer voelen. Maar hoe meer je dat probeert, hoe hoger de muur wordt opgetrokken.

Je zou meer zelfliefde willen ervaren. Al krijg je kippenvel van het woord.

Perfectionistische trekjes zijn je niet geheel vreemd. Je houdt de touwtjes nou eenmaal graag in handen!

Drie maanden lang, een uur per week gaan we knallen en gerichte stappen zetten. Of juist even een pas op de plaats, als jij daar behoefte aan hebt. It’s your call, jij bent in de lead. We werken aan de zaken die voor jou belangrijk zijn.

Hoe ziet het Ignite Your True Potential transformatie traject er uit?

Drie maanden lang heb je elke week heb je een online coach sessies, wat het een intensief traject maak

Tussen de sessies door kan je als je even vastloopt coaching in het moment krijgen via whatsapp.

Je ontvangt een door mij uitgebreide uitwerking van jouw Human Design, dit kun je zien als jouw persoonlijke “handleiding”, waar je op terug kunt vallen.

Na afloop van het traject krijg je een samenvatting van de inzichten die jij hebt gekregen tijdens het traject. Zie het als een houvast waar je op kan terugkijken als je daar behoefte aan hebt.

Als bonus krijg je een maand na afronding van het traject een sessie van anderhalf uur waarin we terugkijken op je traject, wat we allemaal gedaan hebben en wat je grootste take away is. Dit om je transformatie nog beter te bestendigen.

Aan het einde van dit traject:

Weet jij wat voor jou belangrijk is en waar jij blij van wordt;

Heb je zicht op hoe je jouw energie voor jou kan laten werken;

Weet je hoe jij betere beslissingen kan nemen;

Heb jij zonder twijfel meer rust in je hoofd;

Krijg je meer focus, door de ruimte die is ontstaan in jouw hoofd;

Kies jij en niét jouw automatische piloot hoe je reageert in situaties;

Leef je in plaats van dat je wordt geleefd;

Stel je gemakkelijker grenzen, op een manier die bij jou past;

Focus je gemakkelijker op wat je wel wilt, in plaats van wat je niet wilt;

Bereik je makkelijker resultaat, omdat je energie de juist kant op stroomt.

Ik ben gek op persoonlijke ontwikkeling en heb dan ook diverse opleidingen met succes afgerond die ik met veel plezier inzet voor het begeleiden van mijn cliënten:

Coach/Counselor – Academie  voor Psychotherapie

NLP Practioner – IEP Nijmegen

NLP Life en Succes coaching – Tranform Destiny

Leiderschapscoaching & ontwikkeling – Pioniers in Authetiek Leiderschap

MBTI® en Profile Dynamics® consultant

Breathwork facilitator – Revelation Breathwork

Sacred Succes Coaching (Human Design) – Eden Carpenter

WAT ANDEREN ZEGGEN

Meike weet met een aantal zeer gerichte vragen razendsnel tot de kern van de zaak te komen. Vriendelijk, meelevend en professioneel.

Anne

Meike is an intelligent and professional coach who asks the right questions and expertly guides her clients in resolving their quandaries. She is a caring and trustworthy sparring partner who is quick to figure out where issues or chances may lie and helps her clients lay the groundwork for next steps.

Marcia

Meike is een sympathieke en doelgerichte coach. Door haar rustige en professionele stijl voelde ik mij snel op mijn gemak bij haar en kwam ik onverwacht snel tot veel nieuwe inzichten.

Martine

Ben je klaar om aan de slag te gaan? Plan dan een gratis kennismakingscall!