Ignite Your True Potential

Het is tijd voor jou! Kies ervoor om echt jouw potentieel te leven. Ga voor je eigen pad, dat ben je 100% waard. Ja, dat vraagt moed, maar het resultaat is het waard, dat beloof ik.

Tijdens een coachingstraject van drie maanden komen we er samen achter wat voor jou belangrijk is en wat werkt.

 

Het Ignite Your True Potential Transformatie Traject noem ik het, omdat je gegarandeerd verandering en verbetering gaat ervaren.  Alleen dan kun je op lange termijn keuzes maken waar je gelukkig van wordt.

Zijn de volgende struggles herkenbaar voor je? Dan is het Ignite Your True Potential transformatietraject iets voor jou.

Je hoofd maakt vaak overuren. Wat wil ik eigenlijk? Waar word ik écht blij van?

Piekeren is your middle name. Een noice cancelling koptelefoon voor je brein klinkt heerlijk. Even geen ruis… Hoe fijn zou dat zijn?!

Je weet niet zo goed welke keuzes bij jou passen. Je ziet dat oplossingen werken voor anderen, maar het lijkt bij jou niet aan te sluiten. Hoe kan dat toch?

Onder een deken kruipen klikt als een aantrekkelijke uitweg, maar je weet dat je nergens komt met struisvogelgedrag. Bovendien mag je van jezelf niet klagen. ‘In vergelijking met anderen heb ik toch alles wat ik wil?’

Voor je omgeving ben je een betrouwbare en sterke vrouw. Daardoor praten vrienden graag met jou over hun issues. Maar zélf toegeven dat het even niet zo lekker gaat? Mm… not so much.

Het lijkt alsof je hart op slot zit. Je wilt wel meer voelen. Maar hoe meer je dat probeert, hoe hoger de muur wordt opgetrokken.

Je zou meer zelfliefde willen ervaren. Al krijg je kippenvel van het woord.

Perfectionistische trekjes zijn je niet geheel vreemd. Je houdt de touwtjes nou eenmaal graag in handen!

Drie maanden lang gaan we samen aan de slag en gerichte stappen zetten. We werken aan de zaken die voor jou belangrijk zijn.

Hoe ziet het Ignite Your True Potential transformatie traject er uit?

Drie maanden lang gaan we met elkaar aan de slag middels online coach sessies, wat het een intensief traject maakt.

Tussen de sessies door kan je als je even vastloopt coaching in het moment krijgen via whatsapp.

Je ontvangt een door mij uitgebreide uitwerking van jouw Human Design, dit kun je zien als jouw persoonlijke “handleiding”, waar je op terug kunt vallen.

Na afloop van het traject krijg je een samenvatting van de inzichten die jij hebt gekregen tijdens het traject. Zie het als een houvast waar je op kan terugkijken als je daar behoefte aan hebt.

Als bonus krijg je een maand na afronding van het traject een sessie van anderhalf uur waarin we terugkijken op je traject, wat we allemaal gedaan hebben en wat je grootste take away is. Dit om je transformatie nog beter te bestendigen.

Aan het einde van dit traject:

Weet jij wat voor jou belangrijk is en waar jij blij van wordt;

Heb je zicht op hoe je jouw energie voor jou kan laten werken;

Weet je hoe jij betere beslissingen kan nemen;

Heb jij zonder twijfel meer rust in je hoofd;

Krijg je meer focus, door de ruimte die is ontstaan in jouw hoofd;

Kies jij en niét jouw automatische piloot hoe je reageert in situaties;

Leef je in plaats van dat je wordt geleefd;

Stel je gemakkelijker grenzen, op een manier die bij jou past;

Focus je gemakkelijker op wat je wel wilt, in plaats van wat je niet wilt;

Bereik je makkelijker resultaat, omdat je energie de juist kant op stroomt.

Ben je klaar om aan de slag te gaan of wil je gewoon eens onderzoeken hoe ik je kan helpen?

WAT ANDEREN ZEGGEN

5 sterren zijn eigenlijk niet genoeg als ik de enorme transformatie moet uitdrukken die ik dankzij de coaching van Meike heb gemaakt. Toen ik met Meike in contact kwam voelde ik gelijk een connectie en wist ik dat zij mij verder zou kunnen helpen.

Ik had al veel gedaan op het gebied van persoonlijke ontwikkeling maar voelde dat ik nog wel eens in tweestrijd zat met mijzelf. De strijd tussen mijn ambities najagen en goed voor mijzelf zorgen. Tussen zachter worden en tegelijkertijd niet veranderen in een deurmat waar iedereen overheen loopt. Juist omdat Meike uit het bedrijfsleven komt sprak haar manier van coachen mij aan. Niet te zweverig maar lekker down to earth. Ik heb het wel nodig dat iemand af en toe even heel duidelijk tegen mij is en door de bullshit heen prikt. Dat is haar zeker gelukt.

Ze stelde steeds de juiste vragen en wist mijn gevoelens te duiden. Ze heeft mij geleerd om te ontdekken wat ik écht belangrijk vind, hoe ik super sterk mijn grenzen stel en hoe ik de (vreselijk woord) balans vind tussen rust nemen en gas geven.

Ze heeft, als onderdeel van het transformatietraject dat ik heb gedaan, mijn Human design uitgewerkt wat als een soort handleiding voor mij heeft gewerkt. Het gaf zoveel inzichten. Puzzelstukjes vielen op zijn plek en dat hielp mij als ondernemer om mijn business moeitelozer te runnen.

Het allermooiste vind ik dat wat ik heb geleerd in dit traject niet alleen toepasbaar is op de cases die we hebben besproken maar dat ik dit in elke toekomstige situatie kan toepassen. Dit heb ik al ervaren sinds de afronding en dat geeft mijn zo’n enorm gevoel van rust en vrijheid. Ik ben nog steeds ambitieus maar ik hoef niet meer te trekken en pushen, het stroomt.

Ik zou echt iedereen ‘een Meike’ gunnen, of beter gezegd deze Meike. Ik denk dat ze zich nog niet half realiseert hoe onwijs veel impact dit traject heeft gehad op bijna alles in mijn zakelijke en privé leven.

Anouk

Meike weet met een aantal zeer gerichte vragen razendsnel tot de kern van de zaak te komen. Vriendelijk, meelevend en professioneel.

Anne

Meike is an intelligent and professional coach who asks the right questions and expertly guides her clients in resolving their quandaries. She is a caring and trustworthy sparring partner who is quick to figure out where issues or chances may lie and helps her clients lay the groundwork for next steps.

Marcia

Meike is een sympathieke en doelgerichte coach. Door haar rustige en professionele stijl voelde ik mij snel op mijn gemak bij haar en kwam ik onverwacht snel tot veel nieuwe inzichten.

Martine

Word een Hartenvrouw insider!

Schrijf je in voor exclusieve content, e-mails en dingen die Meike nergens anders deelt.