Revelation Breathwork informatie

In deze bizarre tijd kan Revelation Breathwork een steuntje in de rug bieden, daarom wil ik de sessies meer toegankelijk maken door een reductie in de prijs te geven.

 

Als dit je eerste sessie is, kan je gratis meedoen. Daarna is de bijdrage voor een les minimaal €11,00, maar je mag altijd meer doneren als je je daartoe geroepen voelt.  

 

Een aantal suggesties om het meest te halen uit deze online-ervaring:
– De sessie vindt plaats in Zoom. Je kan deelnemen via je telefoon of laptop/computer. Geluid is belangrijk tijdens de sessie, dus als je een betere speaker aan je laptop/computer kan verbinden, kan dat helpen. Of je verbindt een koptelefoon of oortjes aan je laptop/computer of telefoon.
– Zorg dat je een plek vindt waar je niet gestoord of onderbroken kan worden (zo goed mogelijk).
– Zet je telefoon op vliegtuigstand of niet storen stand indien mogelijk.
– Informeer mensen in je omgeving dat ze wellicht een enorme schreeuw van je zullen horen! Je kunt eventueel een kussen of handdoek gebruiken om in te schreeuwen om het geluid te dempen.
– Zoek een plek waar je comfortabel kan liggen. Bijvoorbeeld een yoga mat of een bed.
– Probeer geen grote maaltijd te eten binnen 45 minuten voor de sessie.

 

**BELANGRIJK**

 

1) Zorg dat je DEZE VIDEO BEKIJKT VOOR DE SESSIE. Hierin leg ik je uit wat de ademtechniek is en wat je kan verwachten tijdens de sessie.

VIDEO

 

2) Als deze vorm van ademwerk nieuw voor je is, raad ik je sterk aan de eerste paar sessies rustig aan te doen. Er valt niks te winnen met het ademwerk en hard en snel ademhalen is niet per se beter. Als je geen hardloper bent, ga je ook geen marathon lopen zonder te trainen. Zo werkt het ook met Revelation Breathwork. Begin rustig aan en leer je ademhaling en je lichaam kennen.

 

3) Revelation Breathwork kan resulteren in het loslaten van fysieke en emotionele spanning. Als je een van de volgende contra indicaties hebt, neem dan met je arts contact op voordat je aan de sessie deelneemt: Zwangerschap, Cardiovasculaire ziekte, Angina, Hart aanval, Hoge bloeddruk, Glaucoom, Netvliesloslating, Osteoporose, Recent letsel of operatie, Elke ziekte waarvoor je regelmatig medicatie neemt, Historie van paniek aanvallen of psychose, Ernstige mentale ziekte, Beroerte, Familiegeschiedenis van aneurysmata, Coronavirus of griepachtige symptomen.

 

Je kan mij ook een email sturen met je vraag, stuur deze dan naar: meike@hartenvrouw.nl.