MASTERCLASS

‘Leef je verlangen ondanks je weerstand’

Er is iets waar je heel blij van wordt, iets waar je enorm naar verlangt. En toch begin je er maar niet aan, kost het je moeite de stappen te zetten die nodig zijn om je diepste verlangen te realiseren. Je twijfelt misschien, voelt weerstand, je vindt het spannend of voelt je schuldig, kortom… van alles om maar niet in beweging te hoeven komen. En toch wil je zo graag! In dit programma help ik je door je weerstand heen te bewegen zodat jij werkelijk je verlangen kunt gaan leven. Stapje voor stapje, op een veilige en vriendelijke manier.

Van dit intensieve programma zul je de rest van je leven profijt hebben. We werken in een kleine groep van 8 vrouwen. Binnen twee maanden komen we bij elkaar voor vijf online sessies. En tussen die sessies door ga je aan de slag met verschillende opdrachten. Ter ondersteuning van het loslaatproces faciliteer ik twee breathwork-sessies. Daarnaast is er een app-groep waarin we dagelijks contact met elkaar kunnen hebben.

Ik raad je aan om drie 1-op-1-coachingsessies bij te boeken, zodat je ook de individuele ondersteuning krijgt die je verdient.

Het programma:

De vijf coachingsessies met de groep vinden online plaats op woensdag 25 mei, 1 juni, 15 juni, 29 juni en 6 juli van 19.30 tot 21.30 uur.

De twee breathwork-sessies vinden online plaats op woensdag 8 juni en 22 juni van 20.00 uur tot 21.00 uur.

BONUS: een 1-op-1 coachsessie met mij

Voor je deelname aan het programma hebben we een intakegesprek, zodat we samen kunnen bekijken of dit programma nu passend voor je is.

Het programma is een pilot en daarom is je investering slechts € 800,-

Als tegenprestatie voor de enorme korting die ik geef, vraag ik je om oprechte feedback en een review 🙂

Word een Hartenvrouw insider!

Schrijf je in voor exclusieve content, e-mails en dingen die Meike nergens anders deelt.