Het "Ignite Your True Potential" Traject is er voor jou!

Ben jij een ambitieuze vrouw die klaar is met overmatig denken, hard werken en het gevoel dat het nooit goed genoeg is wat je doet voor je business…

… dan is het tijd voor het Ignite Your True Potential Transformatietraject.

Herken je jezelf in de volgende struggles?

 • Je hoofd maakt vaak overuren. Je vraagt je af wat je eigenlijk écht wilt en waar je echt blij van wordt.
 • Piekeren is jouw middle name. Je verlangt naar een noice cancelling koptelefoon voor je brein om even geen ruis meer te hebben.
 • Je vindt het lastig om keuzes te maken die écht bij jou passen. Je ziet dat oplossingen werken voor anderen, maar het lijkt niet aan te sluiten bij jouw situatie. Hoe kan dat toch?
 • Soms wil je het liefst onder een deken kruipen en je verstoppen, maar je weet dat struisvogelgedrag je niet verder brengt. Bovendien mag je van jezelf niet klagen, want “in vergelijking met anderen heb je toch alles wat je wilt?”
 • Voor je omgeving ben je een betrouwbare en sterke vrouw. Vrienden komen graag bij je met hun issues, maar zelf toegeven dat het even niet zo lekker gaat? Dat vind je lastig.
 • Het lijkt alsof je hart op slot zit. Je wilt graag meer voelen, maar hoe harder je probeert, hoe hoger de muur om je heen wordt opgetrokken.
 • Je verlangt naar meer zelfliefde, maar het woord alleen al geeft je kippenvel.
 • Perfectionistische trekjes zijn je niet vreemd. Je houdt graag de touwtjes in handen!

Als dit jou bekend voorkomt, dan is het “Ignite Your True Potential” Traject speciaal voor jou ontworpen. Het biedt een veilige en ondersteunende omgeving waarin je kunt groeien, ontdekken en jouw leven kunt transformeren.

Als bonus ontvang je een uitgebreide uitwerking van jouw Human Design, een persoonlijke “handleiding” die jou inzicht geeft in jouw unieke energie en hoe je hiermee in lijn kunt werken. Dit stelt je in staat om beter te begrijpen hoe je jouw energie kunt laten werken voor jouw persoonlijke groei en succes.

Investeer in jezelf en creëer het leven waar je van droomt

Jij bent een vrouw die:

 • Ambitieus is en streeft naar succes in haar carrière en persoonlijk leven.
 • Vaker geleid wordt door rationele beslissingen dan door haar intuïtie en emotionele behoeften.
 • Het gevoel heeft dat ze harder werkt dan ze eigenlijk zou willen, waardoor er weinig ruimte is om te ontspannen en te genieten.
 • Verlangt naar een leven waarin werk en plezier in harmonie samenkomen.

Het “Ignite Your True Potential” Traject met Meike Harten is een investering in jezelf, jouw geluk en jouw toekomst. Vijf maanden lang krijg je persoonlijke begeleiding, tools, strategieën én een uitgebreide uitwerking van jouw Human Design, zodat je optimaal gebruik kunt maken van jouw unieke energie.

Dit traject vraagt een investering van slechts €5555,-

(ik heb nog 1 plek voor dit aanbod vervalt per 1 augustus) 

Neem vandaag de eerste stap op weg naar een leven waarin je echt kunt genieten van zowel je werk als je persoonlijke leven. Meld je aan voor het “Ignite Your True Potential” Traject met Meike Harten en ontdek de transformatie die voor jou in het verschiet ligt. Klik hieronder om je aan te melden en investeer in jezelf om het leven te creëren waar je altijd al van hebt gedroomd.

Wat biedt het "Ignite Your True Potential" Traject?

In dit intensieve 1-op-1 coachtraject van zes maanden werk je samen met Meike Harten, een ervaren coach die gespecialiseerd is in het begeleiden van ambitieuze vrouwen zoals jij. Dit traject is volledig afgestemd op jouw behoeften en doelen, en omvat:

 1. Persoonlijke Coaching: Ervaar diepgaande 1-op-1 coachingssessies met Meike Harten. Ze zal je begeleiden en ondersteunen bij het ontdekken van jouw ware potentieel, het stellen van doelen en het overwinnen van obstakels.
 1. Verbinding met je hart: Leer luisteren naar je intuïtie en emotionele behoeften. Ontdek hoe je jouw hart kunt betrekken bij je besluitvorming en acties, zodat je meer vreugde en voldoening kunt ervaren.
 1. Effectief time-management: Ontwikkel strategieën om productief te zijn zonder jezelf uit te putten. Leer prioriteiten stellen, grenzen stellen en effectieve routines creëren, zodat je meer tijd hebt om te ontspannen en te genieten van het leven.
 1. Authentiek leiderschap: Ontdek je ware kracht en leiderschapspotentieel. Leer hoe je jouw unieke kwaliteiten en waarden kunt integreren in je werk en leven, zodat je met meer voldoening en impact kunt bijdragen.
 1. Mindset-transformatie: Identificeer en transformeer belemmerende overtuigingen en patronen die je beperken. Leer positieve en ondersteunende overtuigingen te cultiveren, waardoor je zelfvertrouwen groeit en je volledig kunt genieten van je succes.
 1. Zelfzorg en genieten: Ontwikkel gezonde zelfzorggewoonten en leer bewust te genieten van het leven. Ontdek activiteiten en routines die je energie geven en je vreugde brengen, zodat je een evenwichtiger en bevredigender leven kunt leiden.
 1. Ondersteuning tussen sessies: Ontvang coaching-ondersteuning via WhatsApp wanneer je even vastloopt of behoefte hebt aan begeleiding in het moment. Meike staat altijd klaar om je te ondersteunen op jouw transformatiepad.

Het “Ignite Your True Potential” Traject is een investering in jezelf, jouw geluk en jouw toekomst. Je krijgt vijf maanden lang persoonlijke begeleiding, tools en strategieën die je helpen de balans te herstellen, plezier te ervaren en jouw ware potentieel te bereiken.

Dit traject vraagt een investering van slechts €5555,-

(ik heb nog 1 plek voor dit aanbod vervalt) 

Investeer in jezelf en creëer het leven waar je van droomt

Neem vandaag de eerste stap op weg naar een leven waarin je echt kunt genieten van zowel je werk als je persoonlijke leven. Meld je aan voor het “Ignite Your True Potential” Traject met Meike Harten en ontdek de transformatie die voor jou in het verschiet ligt. Klik hieronder om je aan te melden en investeer in jezelf om het leven te creëren waar je altijd al van hebt gedroomd.

 

Veel gestelde vragen:

Je begrijpt dat het “Ignite Your True Potential” Traject een waardevolle investering is in jezelf en jouw transformatie. Je hebt misschien nog een van de volgende vragen:

 1. Financiële investering:  Dit traject is veel meer waard dan de investering die ik van je vraag. Bedenk eens wat de impact kan zijn van het investeren in jezelf en het creëren van een leven waar je echt van kunt genieten. Het traject biedt waardevolle begeleiding, tools en strategieën die je helpen jouw ware potentieel te ontdekken. Een investering die zich op de lange termijn vet terugbetaalt.

 2. Tijdsinverstering:  Vijf maanden lang intensieve begeleiding en sessies kunnen een uitdaging lijken, vooral als je al een druk leven hebt. Maar bedenk dat dit traject juist is ontworpen om je te helpen de balans te herstellen en jouw leven opnieuw vorm te geven. Het is een investering in jezelf en jouw welzijn. De tijd die je vrijmaakt voor deze transformatieve reis kun je snel terugwinnen.

 3. Een nieuwe manier van werken creëren: Verandering kan spannend zijn, zelfs als het betekent dat je een leven kunt creëren waar je echt van kunt genieten. Je kunt bang zijn voor het onbekende en twijfelen aan je eigen capaciteiten om te veranderen. Het is belangrijk om te onthouden dat Meike Harten een ervaren coach is die je door dit proces zal begeleiden. Ze zal je ondersteunen en helpen om stappen te zetten naar positieve verandering

 4. Resultaten: Je kunt je afvragen of het traject daadwerkelijk de gewenste resultaten zal opleveren. Ieder mens is anders, vraagt een andere begeleiding en andere aanpak. Juist het op maat maken van jouw traject is een van de super kwaliteiten van Meike. Bedenk dat het “Ignite Your True Potential” Traject is ontworpen om jouw persoonlijke groei en transformatie te stimuleren. Meike zal samen met jou werken aan het identificeren van jouw doelen en het creëren van een plan om deze te bereiken. Zie in de reviews welke successen anderen behaald hebben onder Meike’s begeleiding.

Hoewel deze bedenkingen begrijpelijk zijn, is het belangrijk om te erkennen dat het “Ignite Your True Potential” Traject een unieke kans biedt om jouw leven te transformeren. Het is een investering in jezelf, jouw geluk en jouw toekomst. Overweeg de waarde van het traject en de impact die het kan hebben op jouw welzijn en voldoening. Wees moedig en zet de eerste stap op weg naar een leven waarin je echt kunt genieten.

Dit traject vraagt een investering van slechts €5555,-

(ik heb nog 1 plek voor dit aanbod vervalt) 

Wat klanten zeggen over hun ervaringen met het 1-op-1 Transformatietraject met Meike:

“5 sterren zijn eigenlijk niet genoeg als ik de enorme transformatie moet uitdrukken die ik dankzij de coaching van Meike heb gemaakt. Toen ik met Meike in contact kwam, voelde ik gelijk een connectie en wist ik dat zij mij verder zou kunnen helpen. Ze stelde steeds de juiste vragen en wist mijn gevoelens te duiden. Ze heeft mij geleerd om te ontdekken wat ik écht belangrijk vind, hoe ik super sterk mijn grenzen stel en hoe ik de balans vind tussen rust nemen en gas geven. Het allermooiste vind ik dat wat ik heb geleerd in dit traject niet alleen toepasbaar is op de cases die we hebben besproken, maar dat ik dit in elke toekomstige situatie kan toepassen. Ik zou echt iedereen ‘een Meike’ gunnen, of beter gezegd deze Meike.”

– Anouk

“Meike weet met een aantal zeer gerichte vragen razendsnel tot de kern van de zaak te komen. Vriendelijk, meelevend en professioneel.”

– Anne

“Meike is an intelligent and professional coach who asks the right questions and expertly guides her clients in resolving their quandaries. She is a caring and trustworthy sparring partner who is quick to figure out where issues or chances may lie and helps her clients lay the groundwork for next steps.”

– Marcia

“Meike is een sympathieke en doelgerichte coach. Door haar rustige en professionele stijl voelde ik mij snel op mijn gemak bij haar en kwam ik onverwacht snel tot veel nieuwe inzichten.”

– Martine

Deze getuigenissen zijn slechts een greep uit de vele positieve ervaringen van mijn klanten. Het 1-op-1 Transformatietraject heeft een diepgaande impact gehad op zowel hun zakelijke als persoonlijke leven. Het is mijn missie om jou te helpen bij het ontdekken van je ware potentieel en het vinden van balans tussen ambitie, zelfzorg en genieten van het leven.

Hier zijn nog meer getuigenissen van eerdere klanten over hun ervaringen met Meike en Human Design:

Human Design heeft me zoveel inzicht, helderheid en handvatten gegeven om mee verder te gaan, om dichterbij mezelf te komen, me meer ‘at peace’ met mezelf te voelen. Een soort thuiskomen. Meike is buitengewoon sensitief, waardoor ze ook met het grootste gemak, zo voelt het, kan afstemmen, aanvoelen en verwoorden wat er in het moment besproken mag worden, terwijl ze haar Human Design kennis en ervaring toepast, gecombineerd met haar andere (coaching)skills en -talent. Ik ben heel enthousiast over en onder de indruk van de waarde van mijn gesprekken met Meike en de dagelijkse impact van Human Design en raad iedereen een Human Design reading van Meike aan.”

– Marielle

“In een overgangsperiode in mijn leven bracht een vriendin me op het spoor van Meike Harten. Na een prettige kennismaking koos ik voor haar driedelige Human Design online coachingstraject. Doelgericht, bekwaam en empathisch ging ze met me aan de slag. Bijzonder dat ook via het scherm zo’n goed en persoonlijk gesprek mogelijk is! Al na de eerste anderhalf uur voelde ik meer ruimte om oude overtuigingen los te laten. Meikes interventie bracht me terug bij mijn kern. Daardoor ging er opeens zoveel stromen dat ik het na een lange periode van weinig opdrachten opeens heel druk kreeg. Het was alsof ik in mijn gesprekken met Meike een deur had opengedaan naar een nieuw, onbekend gebied vol mogelijkheden. Heel fijn om tijdens de grote ontdekkingsreis van het leven een poortwachter als Meike te ontmoeten. Dank daarvoor Meike.”

– Iris

Deze getuigenissen laten zien hoeveel waarde klanten halen uit hun ervaringen met Meike en de toepassing van Human Design. Het is een krachtig instrument dat inzichten en helderheid biedt, waardoor ze dichter bij zichzelf komen en meer voldoening en rust ervaren in hun leven en werk. Het is mijn passie om deze transformatie mogelijk te maken voor iedereen die er klaar voor is.

Uit de ervaringen van eerdere klanten kunnen we de volgende duidelijke voordelen en resultaten halen:

 1. Inzicht, helderheid en handvatten: Klanten ervaren dankzij het coachingstraject met Meike en de toepassing van Human Design een diepgaand inzicht in zichzelf, helderheid over hun situatie en concrete handvatten om verder te gaan.
 1. Thuiskomen bij zichzelf: Het traject helpt klanten om dichterbij zichzelf te komen en zich meer ‘at peace’ te voelen. Ze ervaren een gevoel van thuiskomen en zijn in staat om beter in lijn te leven met wie ze werkelijk zijn.
 1. Verbinding met anderen: Door het begrijpen van hun eigen Human Design krijgen klanten ook beter begrip van hun dierbaren. Ze kunnen relaties en interacties op een dieper niveau begrijpen en verbeteren.
 1. Empathische en doelgerichte coaching: Meike wordt geprezen om haar empathische en doelgerichte coachingstijl. Ze stelt de juiste vragen, geeft feedback en daagt klanten uit om uit hun hoofd te komen en bewuster te worden van zichzelf.
 1. Rust, vrijheid en balans: Klanten leren om beter voor zichzelf te zorgen en een balans te vinden tussen hun ambities en persoonlijke behoeften. Ze ervaren meer rust in hun leven en werk, waardoor ze moeitelozer kunnen navigeren.
 1. Toepasbaarheid op lange termijn: De inzichten en tools die klanten tijdens het traject opdoen, zijn niet alleen van toepassing op de besproken situaties, maar kunnen in elke toekomstige situatie worden toegepast. Klanten ervaren blijvende veranderingen die hen helpen om resultaten te behalen en hun energie in de juiste richting te laten stromen.

Deze voordelen en resultaten tonen de waarde van het 1-op-1 coachtraject met Meike en de impact van Human Design op het leven en werk van klanten. Het stelt hen in staat om diepgaande transformaties te ervaren en een leven te leiden dat meer in lijn is met hun ware potentieel.

Het proces van het 1-op-1 coachtraject met Meike is transparant en gestructureerd, met als doel om jouw transformatie op een effectieve en ondersteunende manier te begeleiden. Hier is een overzicht van het proces:

 1. Kennismaking en doelbepaling: Het traject begint met een kennismakingsgesprek waarin jij en Meike elkaar leren kennen. Je hebt de mogelijkheid om je doelen, uitdagingen en verwachtingen te delen. Op basis hiervan wordt een helder beeld gevormd van wat je wilt bereiken en hoe Meike jou kan ondersteunen.
 1. Intake en Human Design-analyse: Vervolgens vindt er een uitgebreide intake plaats waarin je meer diepgaande informatie verstrekt over jezelf, je achtergrond en je specifieke behoeften. Meike zal ook een grondige analyse van je Human Design uitvoeren, wat fungeert als jouw persoonlijke “handleiding”. Deze analyse biedt inzicht in je unieke energetische blauwdruk en helpt je om beter in lijn te werken met je ware aard.
 1. Online of offline coachsessies: Gedurende een periode van vier maanden heb je elke week een coachsessies met Meike. Deze sessies van een uur kunnen zowel online als offline in Amsterdam plaatsvinden, afhankelijk van jouw voorkeur en mogelijkheden. Ze bieden een veilige ruimte om dieper in te gaan op je uitdagingen, doelen en groeimogelijkheden.
 1. Ondersteuning tussen de sessies door: Tussen de coachsessies door kun je gebruikmaken van persoonlijke ondersteuning via WhatsApp. Als je even vastloopt, vragen hebt of behoefte hebt aan coaching in het moment, staat Meike voor je klaar om je te begeleiden en te ondersteunen.
 1. Uitwerking van jouw transformatie: Gedurende het traject werk je samen met Meike aan het bereiken van jouw specifieke doelen en het aanpakken van de uitdagingen die je ervaart. Stap voor stap zul je inzichten verwerven, nieuwe vaardigheden ontwikkelen en positieve veranderingen in gang zetten die je helpen om meer in lijn te leven met je ware potentieel.
 1. Doelstelling- en eindsessie: In de vier maanden dat het traject plaatsvindt zit een doelstelling- en eindsessie inbegrepen. In de doelstellingssessie bepaal je samen met Meike de specifieke doelen die je wilt bereiken tijdens het traject. In de eindsessie reflecteren jij en Meike op de reis die je hebt afgelegd, de stappen die je hebt gezet en de transformatie die je hebt doorgemaakt.

Dit transparante proces zorgt ervoor dat je gedurende het gehele traject helderheid hebt over het aantal sessies, de mogelijkheid van online of offline sessies en de inbegrepen doelstelling- en eindsessie. Het stelt jou in staat om op een gestructureerde en ondersteunende manier aan je persoonlijke groei en transformatie te werken.

Let op: Nog slechts 1 plek!

Dit 1-op-1 coachtraject met Meike Harten is exclusief en er is nog slechts 1 plek beschikbaar.

Ik wil ervoor zorgen dat elke deelnemer de maximale aandacht en ondersteuning ontvangt die ze verdienen. Daarom moedigen we je aan om snel actie te ondernemen en je aan te melden voordat de plekken vol zijn.

Met een sterke vraag naar dit traject en de grote transformaties die het heeft teweeggebracht, is het geen verrassing dat de beschikbaarheid beperkt is. Daarnaast gaat mijn aanbod veranderen, dus dit is de laatste kans om voor dit bedrag in te stappen. We willen niet dat je deze unieke kans misloopt om jouw leven en werk naar een hoger niveau te tillen.

Door je aan te melden voor dit traject krijg je de kans om vijf maanden lang  elke week een coachsessie van een uur van mij te krijgen, persoonlijke ondersteuning tussen de sessies door en een diepgaande Human Design-analyse. Dit is een intensief en persoonlijk traject dat volledig is afgestemd op jouw behoeften en doelen.

Wacht niet langer en neem nu de beslissing om jezelf te investeren en een positieve verandering in gang te zetten. Meld je vandaag nog aan om jouw plek te verzekeren in dit exclusieve traject.

Opgelet: er zijn nog maar 2 plekken beschikbaar en dit aanbod komt niet meer terug en de plekken vullen zich snel. Schrijf je nu in en creëer een leven waarin je volledig tot je recht komt!

Het “Ignite Your True Potential” Traject is een investering in jezelf, jouw geluk en jouw toekomst. Je krijgt vijf maanden lang persoonlijke begeleiding, tools en strategieën die je helpen de balans te herstellen, plezier te ervaren en jouw ware potentieel te bereiken.

Dit traject vraagt een investering van slechts €5555,-

(ik heb nog 1 plek tot 1 augustus en dit aanbod vervalt)

100% Tevredenheidsgarantie: Jouw gemoedsrust staat bij mij voorop!

Ik begrijp dat het investeren in een coachtraject een belangrijke beslissing is. Daarom wil ik je graag verzekeren dat jouw tevredenheid onze hoogste prioriteit heeft. Ik ben zo overtuigd van de waarde en impact van dit traject dat ik een 100% tevredenheidsgarantie bieden.

 

Hier is hoe het werkt: Tijdens de eerste twee sessies van het traject krijg je voldoende tijd om vertrouwd te raken met mijn coachtechnieken en om de waarde van het traject te ervaren. Mocht je na deze twee sessies toch het gevoel hebben dat het traject niet aansluit bij jouw behoeften of verwachtingen, dan bied ik je een geld-terug-garantie.

 

Jouw succes en tevredenheid zijn belangrijk voor mij, en ik wil ervoor zorgen dat je de volledige waarde uit dit traject haalt. Ik ben toegewijd om jou te ondersteunen bij elke stap van je transformatie en geloof sterk in de kracht van onze samenwerking.

 

Met mijn tevredenheidsgarantie loop je geen enkel risico. Ik wil dat je met volle vertrouwen deelneemt aan dit traject, wetende dat jouw investering veilig is en dat we er alles aan zullen doen om jouw doelen te helpen bereiken.

 

Dus ga ervoor en zet die eerste stap naar een leven waarin je volledig tot je recht komt. Schrijf je vandaag nog in en ontdek zelf de kracht van dit unieke coachtraject. Jouw tevredenheid is gegarandeerd!

Klaar om je ware potentieel te ontsteken en een leven te creëren dat in lijn is met jouw hart en ambities? Wacht niet langer en neem vandaag nog de eerste stap naar transformatie.

De plekken voor dit exclusieve traject zijn beperkt en worden snel gevuld. Er zijn nog 2 plekken beschikbaar voor dit aanbod vervalt en niet meer terug komt. Mis deze unieke kans niet om samen te werken en een leven te creëren waarin je echt kunt genieten van jouw werk en alles wat het leven te bieden heeft.

Klik hieronder om je direct aan te melden voor het Ignite Your True Potential traject en ontdek de kracht van 1-op-1 coaching met Meike Harten. Samen zullen we jouw weg naar succes en vervulling vormgeven.

Heb je nog vragen of wil je meer informatie voordat je de stap zet? Aarzel niet om contact met mij op te nemen: contactformulier. Ik sta klaar om al je vragen te beantwoorden en je te helpen bij het nemen van de beslissing die jouw leven kan veranderen.

Wacht niet langer. Het is tijd om jouw ware potentieel te ontsteken. Klik nu hieronder om je aan te melden!

Mijn visie op Geluk: maak het je Ambitie, werk er aan!

Ik geloof dat geluk van binnenuit komt en dat we de wereld kunnen veranderen door onszelf te veranderen. Dat is de kern van mijn coaching. Als er iets in mijn leven niet naar mijn zin is, zoek ik altijd naar mijn eigen aandeel hierin en ga ik ermee aan de slag. Ik ben ervan overtuigd dat ieder mens uniek is en dat wat voor iemand anders werkt, niet per se voor mij werkt. Daarom moedig ik mijn klanten aan om hun eigen pad te volgen en op hun eigen manier te groeien en bloeien.

 

Ik heb geleerd dat ik het niet alleen kan. Hoewel het even moeite kostte om dat toe te geven, besef ik nu dat ik mezelf niet uit het moeras kan trekken. En dat is eigenlijk best wel fijn. Soms hebben we iemand nodig om mee te praten, om op te leunen en om ons te ondersteunen tijdens onze reis naar persoonlijke groei en geluk.

 

Als jouw coach zal ik er voor je zijn, een betrouwbare metgezel die je ondersteunt bij het ontdekken van jouw unieke pad. Samen zullen we de obstakels overwinnen, nieuwe perspectieven verkennen en jouw innerlijke kracht en potentieel ontketenen. We zullen werken aan het creëren van een leven dat in lijn is met jouw diepste verlangens en waar je vol vreugde en vervulling in kunt leven.

Mijn passie voor persoonlijke ontwikkeling heeft me ertoe aangezet om diverse opleidingen met succes af te ronden. Ik ben constant bezig met het vergroten van mijn kennis en vaardigheden, zodat ik mijn cliënten optimaal kan begeleiden op hun eigen reis van groei en transformatie.

Met trots deel ik enkele van de opleidingen die ik met veel plezier heb afgerond:

 

 • Coach/Counselor – Academie voor Psychotherapie: Deze opleiding heeft me een stevig fundament gegeven in coaching en counseling. Ik heb geleerd hoe ik effectieve gesprekken kan voeren en mijn cliënten kan ondersteunen bij het bereiken van hun doelen.
 • Leiderschapscoaching & ontwikkeling – Pioniers in Authentiek Leiderschap: Als gecertificeerd leiderschapscoach ben ik gespecialiseerd in het begeleiden van individuen en teams in hun leiderschapsontwikkeling. Ik help hen om authentiek leiderschap te omarmen en hun volledige potentieel te benutten.
 • NLP Practitioner – IEP Nijmegen: NLP (Neuro-Linguïstisch Programmeren) heeft mijn inzicht in de menselijke geest en communicatie sterk vergroot. Ik heb geleerd hoe ik belemmerende patronen kan doorbreken en positieve verandering kan bewerkstelligen.
 • NLP Life en Succes coaching – Transform Destiny: Deze opleiding heeft mijn coachingvaardigheden verder verfijnd en me geleerd hoe ik mijn cliënten kan ondersteunen bij het creëren van een leven vol succes en vervulling.
 • MBTI® en Profile Dynamics® consultant: Als gecertificeerd consultant ben ik in staat om mijn cliënten diepgaand inzicht te bieden in hun persoonlijkheidskenmerken en drijfveren. Dit stelt hen in staat om beter inzicht te krijgen in zichzelf en effectiever te communiceren.
 • Bron in de Vrouw jaartraject – Womens Alchemy: Deze intensieve training heeft me geholpen om de kracht en wijsheid van vrouwelijke energie te omarmen en deze te integreren in mijn coaching. Ik ben in staat om vrouwen te begeleiden bij het herontdekken van hun innerlijke kracht en het manifesteren van hun diepste verlangens.
 • Manifestation Academy – Kathrin Zenkina: In deze opleiding heb ik geleerd hoe ik de wet van aantrekking kan toepassen in mijn eigen leven en in het begeleiden van anderen. Ik help mijn cliënten om hun dromen en doelen te manifesteren en een leven vol overvloed te creëren.
 • Breathwork facilitator – Revelation Breathwork: Als breathwork facilitator ben ik getraind in het begeleiden van diepgaande ademhalingssessies die helende transformaties teweegbrengen. Ik help mijn cliënten om oude blokkades los te laten en ruimte te creëren voor persoonlijke groei.
 • Sacred Success Coaching (Human Design– Eden Carpenter: Ik heb me verdiept in het gebruik van Human Design als krachtig instrument voor persoonlijke groei en zelfontdekking. Ik help mijn cliënten om hun unieke blauwdruk te begrijpen en hun leven af te stemmen op hun ware potentieel.
 • MoonRise Mastermind: Als deelnemer aan dit exclusieve programma werk ik nauw samen met Dr. Maura M en een kleine groep gelijkgestemde individuen om te creëren vanuit het hart en onze diepste roeping te volgen.

Met mijn brede kennis en ervaring ben ik in staat om een holistische benadering te bieden in mijn coaching, waarbij ik gebruik maak van diverse technieken en inzichten. Ik ben toegewijd aan de groei en transformatie van mijn cliënten en ik kijk ernaar uit om samen met jou aan de slag te gaan.