Align to your Design!

Voelt werken tegenwoordig vaak als ploeteren? Denk je af en toe dat je je ambitie kwijt geraakt bent, terwijl je helemaal niet op wilt geven? Lukt het je niet meer alle ballen relaxed in de lucht te houden?

 

DAT MOET TOCH ANDERS KUNNEN?

 

Ja, dat kan anders! 

 

Door inzicht te krijgen in jouw unieke Human Design, krijg je inzicht in jouw “gebruiksaanwijzing”.  Zo kun je ontdekken hoe je je energie voor jou kunt laten werken en hoe je tot beslissingen komt die echt voor jou kloppen.

 

Hierdoor kun  je snel aanpassingen maken in je manier van werken en kun je de keuzes maakt waar jij gelukkig van wordt.

 

Zodat je je leven voor jou gaat laten werken, in plaats van dat jij werkt voor je leven!

Weet je waarom inzicht in je Human Design je gaat helpen? Waarom het magic is en waarom het zo onwijs waardevol voor jou is? Omdat ik weet dat jij nu:

Vaak twijfelt waarom die succesvolle aanpak voor een ander wel werkt en helemaal niet voor jou. En je je afvraagt hoe dat toch kan?

Aan het duwen en trekken bent om te bereiken wat je wilt en werken vaak als ploeteren voor je voelt.

Je niet snapt hoe je nou beslissingen moet nemen, ze zeggen vanuit je gevoel, maar hoe dan?

Niet tevreden bent met de resultaten die je behaald, ondanks dat je er heel hard voor werkt.

Het  je maar niet wil lukken je to-do lijstje netjes af te werken en je hier enorm over jezelf van baalt.

Jij je nu vaak moe en uitgeput voelt en je eigenlijk niet snapt hoe dit kan.

Wat is Human Design?

Human Design is een revolutionair systeem dat er vanuit gaat dat je mogelijkheden en beperkingen al vastliggen op het moment dat je geboren wordt.

Aan de hand van je geboortedatum, -tijd en -plaats geeft het Human Design-systeem een handleiding voor je dagelijkse leven. Je ontdekt op welke vlakken je een authentieke bijdrage kunt leveren en hoe je keuzes kunt maken die je verder brengen in je ontwikkeling.

Human Design is een relatief jong systeem dat eind jaren tachtig ontstond uit een combinatie van verschillende oude en moderne wetenschappen: de astrologie, de Chinese I Tjing, de Joodse Kabbala en de Vedische chakraleer, als ook de astronomie, de kwantummechanica, de biochemie en de genetica.

Human Design is een soort gebruiksaanwijzing, je holy bible, het antwoord op makkelijker en moeitelozer werken en leven omdat je ontdekt hoe je:

Meer in allignment kunt werken waardoor je niet meer het gevoel hebt dat het zo stroperig ploeteren is.

Beslissingen het best kan nemen, op jouw unieke manier.

Ervoor kan zorgen dat je gaat werken op een manier die bij jouw energie past.

Human Design heeft mij geleerd dat ieder mens uniek is.
En wat voor een ander werkt hoeft dus niet voor mij te werken.
Dat gaf me zo veel rust en vertrouwen.

- Lilian -

Door inzicht te krijgen in jouw Human Design:

Weet je hoe je dingen aan moet pakken op een manier die het beste bij jou past.

Heb je geleerd hoe jij het beste keuzes kan maken.

Weet je hoe je kan voelen wanneer je aligned acties neemt.

Snap je welke rol je hier te spelen hebt en hoe anderen anderen je zien.

Zie je op welke gebieden jij impact hebt op anderen en op welke gebieden anderen jouw energie beïnvloeden.

Weet je hoe je makkelijker en moeitelozer resultaat kan bereiken, wanneer je energie de juist kant op stroomt.

Human Design Coachboost

Human Design Blueprint + 3 online coach sessies voor slechts € 666,-

Een door mij gemaakte uitwerking van  jouw Human Design, dit kun je zien als jouw persoonlijke “handleiding”, waar je altijd op terug kunt vallen (ter waarde van €111,-).

Drie online coach sessies van een 60 minuten, waarin we je Human Design bespreken, zodat je meteen meer in lijn met je design kunt gaan werken en leven (ter waarde van €666,-).

Tussen de sessie door whatapp coaching. Kleine vragen ten aanzien van je Human Design kun je mij stellen in whatapp en beantwoord ik binnen 24 uur (ter waarde van €55,-)

Om je de waarde te geven die je verdient, vind ik het belangrijk dat we allebei een goed gevoel hebben bij deze samenwerking. Daarom wil ik even kort kennis met je maken in een zoomcall van 15 minuten. Via onderstaande link kan je dit kennismakingsgesprek inplannen. 

WAT ANDEREN ZEGGEN

Toen ik van Meike voor het eerst hoorde over Human Design, was ik direct nieuwsgierig. Als coach ben ik bekend met de verschillende metingen en manieren om jezelf onder de loep te nemen, maar deze voelde toch echt anders. En omdat ik ook graag aan mijn eigen persoonlijke ontwikkeling en groei werk, had ik besloten een Human Design Coachboost bij Meike te volgen. 

Nou mijn hoge verwachtingen werden waargemaakt. Ik meen mijzelf goed te kennen, maar de inzichten die vanuit het design naar voren kwamen waren absoluut waardevol, alsof ik weer een aantal missende puzzelstukjes aangereikt kreeg. Gevoelens die in mij leefden werden bevestigd, zoals wat ik in mijn werk en leven te doen heb. En ook op welke wijze. 

I loved it. 

Dus als je ook voelt dat het tijd is voor verdieping en een helder beeld van jezelf, is dit absoluut een aanrader!

Sabrina

In een overgangsperiode in mijn leven bracht een vriendin me op het spoor van Meike Harten. Na een prettige kennismaking koos ik voor haar driedelige online coachingstraject. Doelgericht, bekwaam en empathisch ging ze met me aan de slag. Bijzonder dat ook via het scherm zo’n goed en persoonlijk gesprek mogelijk is! Al na de eerste anderhalf uur voelde ik meer ruimte om oude overtuigingen los te laten. Want eigenlijk zaten die overtuigingen me dwars om een nieuwe stap te zetten. In de tweede sessie ging Meike in op mijn Human Design. Heel raak en herkenbaar was haar duiding van mijn kerntalenten, mijn belemmeringen en groeimogelijkheden. Dat hielp me om te reflecteren op de professionele en persoonlijke keuzes die ik had gemaakt, en hoe ik daarbij vaak een beeld van mezelf had geprojecteerd en nagejaagd. Meikes interventie bracht me terug bij mijn kern. Daardoor ging er opeens zoveel stromen dat ik het na een lange periode van weinig opdrachten opeens heel druk kreeg. Het was alsof ik in mijn gesprekken met Meike een deur had opengedaan naar een nieuw, onbekend gebied vol mogelijkheden. Heel fijn om tijdens de grote ontdekkingsreis van het leven een poortwachter als Meike te ontmoeten. Dank daarvoor Meike.

Iris

Human Design heeft me zoveel inzicht, helderheid en handvatten gegeven om mee verder te gaan, om dichterbij mezelf te komen, me meer ‘at peace’ met mezelf te voelen. Een soort thuiskomen. Deze inzichten hebben niet alleen betrekking op mijzelf, maar geven me ook beter begrip van mijn dierbaren. Dit alles niet alleen door de zeer rijke Human Design materie zelf maar ook door de manier waarop Meike weet uit te leggen, voorbeelden te geven, feedback te geven, me uit te dagen, me uit mijn hoofd te halen en me bewuster te maken van mezelf, mijn eigen (aan)voelen, ook met de mensen om me heen. 
Meike is buitengewoon sensitief, waardoor ze ook met het grootste gemak, zo voelt het, kan afstemmen, aanvoelen en verwoorden wat er in het moment besproken mag worden, terwijl ze haar Human Design kennis en ervaring toepast, gecombineerd met haar andere (coaching)skills en -talent.  
Ik ben heel enthousiast over en onder de indruk van de waarde van mijn gesprekken met Meike en de dagelijkse impact van Human Design en raad iedereen een Human Design reading van Meike aan.

Marielle

De Human Design Coachboost heeft mij geleerd dat ieder mens uniek is. En wat voor een ander werkt hoeft dus niet voor mij te werken. Dat gaf me zo veel rust en vertrouwen.

Lilian