Human Design

Denk jij dat het leven maakbaar is? Dat je alles kan, als je er maar hard genoeg voor werkt? Human Design beweert het tegendeel. Dit revolutionaire systeem gaat er vanuit dat je mogelijkheden en beperkingen al vastliggen op het moment dat je geboren wordt.

Aan de hand van je geboortedatum, -tijd en -plaats geeft het Human Design-systeem een handleiding voor je dagelijkse leven. Je ontdekt op welke vlakken je een authentieke bijdrage kunt leveren en hoe je keuzes kunt maken die je verder brengen in je ontwikkeling.

Human Design is een relatief jong systeem dat eind jaren tachtig ontstond uit een combinatie van verschillende esoterische en reguliere wetenschappen: de astrologie, de Chinese I Tjing, de Joodse Kabbala en de Vedische chakraleer, als ook de astronomie, de kwantummechanica, de biochemie en de genetica.

Wat anderen zeggen

Toen ik van Meike voor het eerst hoorde over Human Design, was ik direct nieuwsgierig. Als coach ben ik bekend met de verschillende metingen en manieren om jezelf onder de loep te nemen, maar deze voelde toch echt anders. En omdat ik ook graag aan mijn eigen persoonlijke ontwikkeling en groei werk, had ik besloten een mini-traject Human Design bij Meike te volgen. Nou mijn hoge verwachtingen werden waargemaakt. Ik meen mijzelf goed te kennen, maar de inzichten die vanuit het design naar voren kwamen waren absoluut waardevol, alsof ik weer een aantal missende puzzelstukjes aangereikt kreeg. Gevoelens die in mij leefden werden bevestigd, zoals wat ik in mijn werk en leven te doen heb. En ook op welke wijze. I loved it. Dus als je ook voelt dat het tijd is voor verdieping en een helder beeld van jezelf, is dit absoluut een aanrader!

Sabrina Vink

De Human Design reading heeft mij geleerd dat ieder mens uniek is. En wat voor een ander werkt hoeft dus niet voor mij te werken. Dat gaf me zo veel rust en vertrouwen.

Lilian Dibbets