*Leer GRATIS hoe je jouw Human Design profiel kan maken en kan lezen*

Hoe werkt werken voor jou?!

Tijdens een kort online coachtraject met behulp van Human Design komen we er samen achter hoe jij in elkaar zit en hoe werken voor jou het best werkt. 

 

Een Human Design Coachboost noem ik het, waarin je leert hoe jouw “gebruiksaanwijzing” het best voor je werkt.  Zo kun je snel aanpassingen maken in je manier van werken en keuzes maken waar je gelukkig van wordt.

 

Zodat je werk en leven moeitelozer en makkelijker wordt, je meer vanuit een flow gaat creëren. Opdat je je leven voor je gaat laten werken, in plaats van dat jij werkt voor je leven!

Weet je waarom de Human Design coachboost is ontwikkeld? Waarom het magic is en waarom het zo onwijs waardevol voor jou is? Omdat ik weet dat jij nu:

Vaak twijfelt waarom die succesvolle aanpak voor een ander wel werkt en helemaal niet voor jou. En je je afvraagt hoe dat toch kan?

Aan het duwen en trekken bent om te bereiken wat je wilt en werken vaak als ploeteren voor je voelt.

Je niet snapt hoe je nou beslissingen moet nemen, ze zeggen vanuit je gevoel, maar hoe dan?

Niet tevreden bent met de resultaten die je behaald, ondanks dat je er heel hard voor werkt.

Het  je maar niet wil lukken je to-do lijstje netjes af te werken en je hier enorm over jezelf van baalt.

Jij je nu vaak moe en uitgeput voelt en je eigenlijk niet snapt hoe dit kan.

Human Design is een soort gebruiksaanwijzing, je holy bible, het antwoord op makkelijker en moeitelozer werken en leven omdat je ontdekt hoe je:

Meer in allignment kunt werken waardoor je niet meer het gevoel hebt dat het zo stroperig ploeteren is.

Beslissingen het best kan nemen, op jouw unieke manier.

Ervoor kan zorgen dat je gaat werken op een manier die bij jouw energie past.

Human Design is dé uitkomst, maar weten wat je type is betekend nog niet dat je er naar leeft. Hoe je het voor elkaar krijgt om jouw Human Design ook echt voor jou te laten werken, daar ga ik je bij helpen in een Human Design Coachboost. Ik ondersteun je om de angel er uit te halen, die jouw belemmerd om in flow te werken en te leven.

De Human Design Coachboost vraagt slechts een investering van € 897,-* en bestaat uit:

Drie (online) Human Design coachsessies, gericht op thema’s die voor jou belangrijk zijn.

Je Human Design profiel door mij persoonlijk uitgewerkt in een uitgebreid digitaal rapport.

* exclusief btw

Aan het eind van de Human Design Coachboost:

Pak je dingen aan op een manier die het beste bij jou past.

Heb je geleerd hoe jij het beste keuzes kan maken.

Voel je wanneer je aligned acties neemt.

Snap je welke rol je hier te spelen hebt en hoe anderen anderen je zien.

Zie je op welke gebieden jij impact hebt op anderen en op welke gebieden anderen jouw energie beïnvloeden.

Bereik je makkelijker en moeitelozer resultaat, omdat je energie de juist kant op stroomt.

Wat is Human Design?

Human Design is een revolutionair systeem dat er vanuit gaat dat je mogelijkheden en beperkingen al vastliggen op het moment dat je geboren wordt.

Aan de hand van je geboortedatum, -tijd en -plaats geeft het Human Design-systeem een handleiding voor je dagelijkse leven. Je ontdekt op welke vlakken je een authentieke bijdrage kunt leveren en hoe je keuzes kunt maken die je verder brengen in je ontwikkeling.

Human Design is een relatief jong systeem dat eind jaren tachtig ontstond uit een combinatie van verschillende oude en moderne wetenschappen: de astrologie, de Chinese I Tjing, de Joodse Kabbala en de Vedische chakraleer, als ook de astronomie, de kwantummechanica, de biochemie en de genetica.

WAT ANDEREN ZEGGEN

Toen ik van Meike voor het eerst hoorde over Human Design, was ik direct nieuwsgierig. Als coach ben ik bekend met de verschillende metingen en manieren om jezelf onder de loep te nemen, maar deze voelde toch echt anders. En omdat ik ook graag aan mijn eigen persoonlijke ontwikkeling en groei werk, had ik besloten een Human Design Coachboost bij Meike te volgen. 

Nou mijn hoge verwachtingen werden waargemaakt. Ik meen mijzelf goed te kennen, maar de inzichten die vanuit het design naar voren kwamen waren absoluut waardevol, alsof ik weer een aantal missende puzzelstukjes aangereikt kreeg. Gevoelens die in mij leefden werden bevestigd, zoals wat ik in mijn werk en leven te doen heb. En ook op welke wijze. 

I loved it. 

Dus als je ook voelt dat het tijd is voor verdieping en een helder beeld van jezelf, is dit absoluut een aanrader!

Sabrina

De Human Design Coachboost heeft mij geleerd dat ieder mens uniek is. En wat voor een ander werkt hoeft dus niet voor mij te werken. Dat gaf me zo veel rust en vertrouwen.

Lilian

Human Design heeft me zoveel inzicht, helderheid en handvatten gegeven om mee verder te gaan, om dichterbij mezelf te komen, me meer ‘at peace’ met mezelf te voelen. Een soort thuiskomen. Deze inzichten hebben niet alleen betrekking op mijzelf, maar geven me ook beter begrip van mijn dierbaren. Dit alles niet alleen door de zeer rijke Human Design materie zelf maar ook door de manier waarop Meike weet uit te leggen, voorbeelden te geven, feedback te geven, me uit te dagen, me uit mijn hoofd te halen en me bewuster te maken van mezelf, mijn eigen (aan)voelen, ook met de mensen om me heen. 
Meike is buitengewoon sensitief, waardoor ze ook met het grootste gemak, zo voelt het, kan afstemmen, aanvoelen en verwoorden wat er in het moment besproken mag worden, terwijl ze haar Human Design kennis en ervaring toepast, gecombineerd met haar andere (coaching)skills en -talent.  
Ik ben heel enthousiast over en onder de indruk van de waarde van mijn gesprekken met Meike en de dagelijkse impact van Human Design en raad iedereen een Human Design reading van Meike aan.

Marielle

Wil jij verder onderzoeken wat de Human Design Coachboost voor jou kan betekenen? Plan dan een kennismakingsgesprek!