Ik zou echt iedereen 'een Meike' gunnen, of beter gezegd deze Meike!
Ik denk dat ze zich nog niet half realiseert hoe onwijs veel impact dit traject heeft gehad op bijna alles in mijn zakelijke en privé leven.

In de media:

Je bent een echte go-getter. Een slimme, ambitieuze vrouw met een indrukwekkende carrière en een rijk sociaal leven. Of zien alleen anderen dat zo?

Zet jij je ergens voor in? Dan doe je dat voor de volle 100%. Die houding heeft tot nu toe haar vruchten afgeworpen. Hard werken bracht je waar je nu bent. En laten we eerlijk zijn… inmiddels leid je een leven waar menig vrouw jaloers op zou zijn. Maar al zou je het graag willen, je kunt er niet helemaal van genieten.

Je deed je werk altijd fluitend, maar de laatste tijd begint het steeds meer als trekken en duwen te voelen.

De laatste tijd krijg je steeds vaker het gevoel dat je leeft met de handrem erop. Je haalt niet alles eruit wat erin zit en dat maakt je onrustig.

 Aan grootse ideeën geen gebrek. Plannen en wensen voor de toekomst zijn er genoeg. Misschien zijn het er zelfs te veel. En het lijkt wel alsof je daardoor niet verder komt.

 ‘Luister naar je hart’ zeggen mensen dan. Tja, je zou het wel willen. Maar wat heeft je hart te zeggen? Geen idee. 

De stemmen in je hoofd daarentegen, die zijn niet te stoppen. 

Frustratie all over, tijd voor verandering.

Dus wat ga je doen?

Jij pakt de regie en ik ga je daarbij helpen. We gaan aan de slag met zelfinzicht, waardoor het ervaren van ease en geluk in combinatie met de juiste energie in je werk en leven een ambitie wordt. Hiervoor gebruiken we onder anderen Human Design. Samen zetten we gerichte stappen waardoor jij weer in alignment komt met jezelf en zelfverzekerd je weg kunt volgen. Bereiken wat je wilt èn genieten van je leven. Ik kan je vertellen, dat gaat uitstekend samen. Zo lang je weet waar jij voor staat en wat voor jou belangrijk is.

WAT ANDEREN ZEGGEN

Het coach traject bij Meike heeft me veel gebracht voor mijn persoonlijke en spirituele ontwikkeling. De breath-work sessie heeft mij een enorm waardevolle ervaring gegeven, alles mocht er zijn en ik ervaarde overvloed aan (zelf)liefde, overgave en eenheid. Iets wat ik ga mee ga nemen in mijn dagelijks leven. Vanuit zelfliefde en overgave kan ik zo veel meer bereiken! Daarnaast heeft de Human Design reading mij geleerd dat ieder mens uniek is. En wat voor een ander werkt hoeft dus niet voor mij te werken. Dat gaf me zo veel rust en vertrouwen. Meike heeft me geleerd om niet te vechten tegen mijn emoties maar ze te omarmen. En om omgang met mijn conditioneringen te vinden en mild naar mezelf te mogen zijn. Ik ervaar meer flow en overgave. En mijn eigen healing praktijk begint nu werkelijk te stromen… omdat mijn energie ook weer stroomt. Zo werkt het dus in het leven. Ik voel me een dankbaar mens met de begeleiding van Meike die daar enorm aan heeft bij gedragen.

Lilian

5 sterren zijn eigenlijk niet genoeg als ik de enorme transformatie moet uitdrukken die ik dankzij de coaching van Meike heb gemaakt.

Ik had al veel gedaan op het gebied van persoonlijke ontwikkeling maar voelde dat ik nog wel eens in tweestrijd zat met mijzelf. De strijd tussen mijn ambities najagen en goed voor mijzelf zorgen. Tussen zachter worden en tegelijkertijd niet veranderen in een deurmat waar iedereen overheen loopt. Juist omdat Meike uit het bedrijfsleven komt sprak haar manier van coachen mij aan. Niet te zweverig maar lekker down to earth. Ik heb het wel nodig dat iemand af en toe even heel duidelijk tegen mij is en door de bullshit heen prikt. Dat is haar zeker gelukt.

Ze heeft mij geleerd om te ontdekken wat ik écht belangrijk vind, hoe ik super sterk mijn grenzen stel en hoe ik de (vreselijk woord) balans vind tussen rust nemen en gas geven.

Ze heeft mijn Human design uitgewerkt wat als een soort handleiding voor mij heeft gewerkt. Het gaf zoveel inzichten. Puzzelstukjes vielen op zijn plek en dat hielp mij als ondernemer om mijn business moeitelozer te runnen.

Het allermooiste vind ik dat wat ik heb geleerd in dit traject niet alleen toepasbaar is op de cases die we hebben besproken maar dat ik dit in elke toekomstige situatie kan toepassen. Dit geeft mij zo’n enorm gevoel van rust en vrijheid. Ik ben nog steeds ambitieus maar ik hoef niet meer te trekken en pushen, het stroomt.

Ik zou echt iedereen ‘een Meike’ gunnen, of beter gezegd deze Meike. Ik denk dat ze zich nog niet half realiseert hoe onwijs veel impact dit traject heeft gehad op bijna alles in mijn zakelijke en privé leven.

Anouk

Word een Hartenvrouw insider!

Schrijf je in voor exclusieve content, e-mails en dingen die Meike nergens anders deelt.

Meike