Je bent een echte go-getter. Een slimme, ambitieuze vrouw met een indrukwekkende carrière en een rijk sociaal leven. Of zien alleen anderen dat zo?

Zet jij je ergens voor in? Dan doe je dat voor de volle 100%. Die houding heeft tot nu toe haar vruchten afgeworpen. Hard werken bracht je waar je nu bent. En laten we eerlijk zijn… inmiddels leid je een leven waar menig vrouw jaloers op zou zijn. Maar al zou je het graag willen, je kunt er niet helemaal van genieten.

Je deed je werk altijd fluitend, maar de laatste tijd begint het steeds meer als trekken en duwen te voelen.

De laatste tijd krijg je steeds vaker het gevoel dat je leeft met de handrem erop. Je haalt niet alles eruit wat erin zit en dat maakt je onrustig.

 Aan grootse ideeën geen gebrek. Plannen en wensen voor de toekomst zijn er genoeg. Misschien zijn het er zelfs te veel. En het lijkt wel alsof je daardoor niet verder komt.

 ‘Luister naar je hart’ zeggen mensen dan. Tja, je zou het wel willen. Maar wat heeft je hart te zeggen? Geen idee. 

De stemmen in je hoofd daarentegen, die zijn niet te stoppen. 

Frustratie all over, tijd voor verandering.

Dus wat ga je doen?

Jij pakt de regie en ik ga je daarbij helpen. We gaan aan de slag met zelfinzicht, waardoor het ervaren van ease en geluk in combinatie met de juiste energie in je werk en leven een ambitie wordt. Hiervoor gebruiken we onder anderen Human Design. Samen zetten we gerichte stappen waardoor jij weer in alignment komt met jezelf en zelfverzekerd je weg kunt volgen. Bereiken wat je wilt èn genieten van je leven. Ik kan je vertellen, dat gaat uitstekend samen. Zo lang je weet waar jij voor staat en wat voor jou belangrijk is.

Ben je op zoek naar een kort, intense traject, dan is de Human Design Coachboost mogelijk iets voor jou. Voel je dat je de dingen echt anders wilt gaan doen en dat dat wel even wat meer tijd en aandacht nodig heeft, dan is het 1-op-1 Transformatietraject wellicht wat voor je.

Ik zou echt iedereen 'een Meike' gunnen, of beter gezegd deze Meike!
Ik denk dat ze zich nog niet half realiseert hoe onwijs veel impact dit traject heeft gehad op bijna alles in mijn zakelijke en privé leven.

In de media:

Word een Hartenvrouw insider!

Schrijf je in voor exclusieve content, e-mails en dingen die Meike nergens anders deelt.

Meike