Wat is jouw Human Design?

Human Design zul je misschien denken, wat is dat toch?

Je Human Design kun je zien als jouw “gebruiksaanwijzing”.  Zo kun je hierin ontdekken hoe je jouw energie voor je kunt laten werken en hoe je tot beslissingen komt die echt voor jou kloppen.

 

Hierdoor kun  je snel aanpassingen maken en meer in lijn gaan leven met jouw design. Zodat je je leven voor jou gaat laten werken, in plaats van dat jij werkt voor je leven!

Human Design is een soort gebruiksaanwijzing, je holy bible, omdat het je helpt:

Meer in allignment met jouw design te werken waardoor je niet meer het gevoel hebt dat het zo stroperig ploeteren is;

Beslissingen op jouw unieke manier te nemen, zodat ze het best voor jou werken;

Ervoor te zorgen dat je gaat werken op een manier die bij jouw energie past.

Speciale aanbieding!

Human Design Blueprint + Reading van € 333,- voor slechts € 222,-

Een door mij gemaakte uitwerking van jouw Human Design, dit kun je zien als jouw persoonlijke “handleiding”, waar je altijd op terug kunt vallen.

Een online reading van een 60 minuten, waarin we je Human Design bespreken, zodat je meteen meer in lijn met je design kunt gaan werken en leven.

Met behulp van je Human Design Blueprint en je Reading:

Weet je hoe je dingen aan moet pakken op een manier die het beste bij jou past.

Heb je geleerd hoe jij het beste keuzes kan maken.

Weet je hoe je kan voelen wanneer je aligned acties neemt.

Snap je welke rol je hier te spelen hebt en hoe anderen anderen je zien.

Weet je hoe je makkelijker en moeitelozer resultaat kan bereiken, wanneer je energie de juist kant op stroomt.

Wat is Human Design?

Human Design is een revolutionair systeem dat er vanuit gaat dat je mogelijkheden en beperkingen al vastliggen op het moment dat je geboren wordt.

Aan de hand van je geboortedatum, -tijd en -plaats geeft het Human Design-systeem een handleiding voor je dagelijkse leven. Je ontdekt op welke vlakken je een authentieke bijdrage kunt leveren en hoe je keuzes kunt maken die je verder brengen in je ontwikkeling.

Human Design is een relatief jong systeem dat eind jaren tachtig ontstond uit een combinatie van verschillende oude en moderne wetenschappen: de astrologie, de Chinese I Tjing, de Joodse Kabbala en de Vedische chakraleer, als ook de astronomie, de kwantummechanica, de biochemie en de genetica.

WAT ANDEREN ZEGGEN

Ik meen mijzelf goed te kennen, maar de inzichten die vanuit het design naar voren kwamen waren absoluut waardevol, alsof ik weer een aantal missende puzzelstukjes aangereikt kreeg.

Sabrina

Human Design heeft mij geleerd dat ieder mens uniek is. En wat voor een ander werkt hoeft dus niet voor mij te werken. Dat gaf me zo veel rust en vertrouwen.

Lilian

Human Design heeft me zoveel inzicht, helderheid en handvatten gegeven om mee verder te gaan, om dichterbij mezelf te komen, me meer ‘at peace’ met mezelf te voelen. Een soort thuiskomen. 

Marielle

Meike vertelde mij duidelijk wat ik uit mijn design kan opmaken, wat voor mij belangrijk is en zij speelde heel goed in op vragen van mijn kant. Ik ben helemaal blij en weet wat mij te doen staat. Dank je wel 🙂

Gallieth

Speciale aanbieding!
De Human Design Blueprint en een Reading van € 333,- voor slechts € 222,-
Plan meteen een gesprek!